Снимка: VIP Brother
fallback

Само на крачка преди финала от VIP Brother излязоха двама от сочените за фаворити за победители - Тервел Пулев и Стойко Сакалиев.

Саката призна, че вече не издържа без любимата си жена и детето, докато Тервел демонстрира непукизъм и обяви, че не се бори за победата на всяка цена. Независимо от "хавлиената афера" боксьорът за пореден път изтъкна, че с Лияна не е имал по-различни взаимоотношения от тези с останалите съквартиранти. Фолкпевицата също засегна темата, макар и по-завоалирано. Според нея случилото се между двамата не е съществено.

Ваня Червенкова пък категорично отрече един от витаещите слухове, че нейна фирма е сред спонсорите на предаването. Като истинска изненада и с недоверие обаче бе приет в социалните мрежи първоначалният междинен вот, според който 89% от гласовете бяха в нейна полза, а останалите съквартиранти разделяха останалите малко над 10 процента.

Червенкова, Пламен и Станка Златева първи отидоха на финал в събота, а по-късно към тях се присъединиха Лияна и Мариан Кюрпанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

аз

преди 10 години

що за *** трябва да си,за да пускаш смс-и за някви дето са гушнали по 50 бона за да киснат в няква къща и не ги бръсне за теб?пускайте смс и си давайте кинтите балъци,какво печелите от това?пълните гушите на някакви паляци.

11

KK

преди 10 години

Не мога да повярвам,че Червенкова остана в къщата,пък и води във вота!Това е последнвата простотия на биг брадър!Как е възможно една жизжфреничка да спечели!Това не е възможно!Та тя овен да вика и дава акъл друго кокво прави.Ако има купен вот,то моля ведната я дисквалифицирайте,защото пада реномето на брадъра!

10

alan

преди 10 години

tozi bg brother e takava pornografia i parodia che prosto niamam dumi dori i ne go gledam

fallback